Werkgevers

Sterk in bouw en industrie

Onze diensten

Uitzenden:

Met de eisen van onze opdrachtgevers kunnen we de juiste werknemers bij u zetten. Dat doen we door middel van digitale CV en een persoonlijke gesprek te voeren met de werknemers. Zo maken we de juiste match.

Uw voordelen zijn :

– Flexibiliteit

– U heeft geen contract verplichtingen

– U betaalt alleen de gewerkte uren

– U loopt geen risico bij ziekte of verlof

– Directe inzicht op personeel kosten

Detacheren:

Wilt u  voor langere tijd een werknemer werk bieden, maar u wilt geen enkel risico lopen van arbeidsvoorwaarden? Dan raden wij detacheren aan! Wij selecteren de ideale uitzendkracht voor u en biedt een contract. Zo kunt u doorwerken zonder lasten.

Payrolling

U selecteert als werkgever zelf uw flexwerkers en wij nemen een belangrijk deel van de personeelszaken van u over. Star Team B.V. zorgt sluit de arbeidscontracten met hen af. Daarnaast verzorgen wij alle administratieve handelingen en gaan wij in contact met instanties die zich bezig houden met de arbeidsmarkt. Zo kunt u heel wat tijd besparen en besteden aan andere zaken of meer ruimte geven aan uw privé leven.  Ook bent u minder geld kwijt en zo ontloop u de risico’s en boete’s.

Voordelen payroll services:

– Star Team B.V. bewaakt de contracten van uw flexwerker

– U hoeft niet aangesloten te zijn bij een Arbo-dienst

– U hoeft geen afdrachten te doen aan de belastingdienst

– U hoeft geen afdrachten te doen aan CAO-fondsen

– U betaalt geen loon in geval van ziekte

– U heeft geen verplichtingen inzake de Wet Poortwachter

Tijdelijke versterking:

Het kan zijn dat u een periodieke drukte heb en dat er dan in een kort tijd veel mensen moeten werken.  Als opdracht gever kunt u ons inschakelen en wij zorgen voor de tijdelijke uitzendkrachten.

Heeft u tijdelijke of vaste personeel nodig? Geef hier uw vacature door, door een bericht te sturen via contact. Bij ons kunt u ook terecht voor uw vragen over inhuren van personeel.